Snackverkstan i Almedalen 2017: Du har en idé – vi utför den

Goda idéer är ingen bristvara i Almedalen, men en idé är värdelös utan utförande. Vi vill att fler idéer går från snack till verkstad. Tillsammans med Portabla Media arrangerar vi därför Snackverkstan – en digital verkstad där idéer börjar utföras redan innan Almedalsveckan är över.

Besök Snackverkstan

Tisdag 4 juli 16:00–18:00
Campus Gotland, Cramérgatan 3 vid hamnen, sal D24

Oavsett om du är en enskild individ, ett företag, en förening eller en organisation är du välkommen att skicka in din idé och berätta vad du vill förändra. Vi väljer den idé vi anser oss ha bäst möjligheter att utföra. Bygget påbörjas senast på torsdag morgon och på den följande tisdagen ska något lanseras. Allt arbete sker utan kostnad. Resultatet, såväl innehåll som design samt teknik, görs tillgängligt för allmänheten med öppna licenser.

Idéer kan börja skickas in omgånde på snackverkstan.se. På tisdag kl 16–18 kommer vi genomföra en kort presentation av formatet. Vi ser gärna att de som är intresserade av att få sin idé utförd dyker upp och säger hej.

Vår målsättning är att göra Snackverkstan till en återkommande händelse i Almedalen och till nästa års upplaga vill vi involvera fler branschkollegor som kan bidra till att fler idéer genomförs. Signa upp på nyhetsbrevet på snackverkstan.se för mer information.

På tisdag kl 16–18 kommer vi genomföra en kort presentation av formatet. Vi ser gärna att de som är intresserade av att få sin idé utförd dyker upp och säger hej.

Want to read newer posts?
Find us on Medium.

Medium