Du kanske också gillar…

…vår splitter nya blogg där vi skriver om allt annat än jobbet.

"You Might Also Like"

Vi består av 10 medarbetare utspridda på olika platser i världen. Trots hinder som geografiska och kulturella barriärer samt olika tidzoner, språk och bakgrunder gör vi riktigt bra resultat ihop.

Faktum är att vi är övertygade om att dessa olikheter bidrar till vår framgång. De ger oss fler anledningar att lära känna varandra och får oss att ifrågasätta ens egen världsbild, perspektiv och fördomar.

Detta fick oss att fundera på att hur sammanförandet av olika kulturer blivit en så fundamental del av hur vi jobbar, varför inte dela med sig av detta till övriga världen?

Här kommer You Might Also Like in bilden.

Med den stora mix av nationaliteter vi har tänkte vi att det kunde vara intressant att låta var och en dela med sig av delar av sina dagliga liv. Städerna vi lever i, de saker vi tycker bäst (och sämst) om i våra kulturer, de länder vi lever i samt reser till och annat som vi tycker om att göra utanför jobbet.

Vi hoppas både att det ska föra oss samman ytterligare samt att ni andra ska lära känna oss bättre.

Om namnet

Förutsatt att du inte är helt ny på internet (i så fall – välkommen!), känner du kanske igen dig lite i namnet. Vi har nog alla sett dessa små irriterande widgets som innehåller länkar till artiklar som presenteras som om de vore intressanta, men som sällan är det…

"Irriterande widget"

Eftersom denna nya blogg inte har något med vårt arbete att göra, men kommer fyllas med saker som vi faktiskt tror att du kommer gilla kändes namnet ganska givet…

Men givetvis låter vi dig fälla avgörandet och välkomnar dig på in youmightalsolike.us.

Want to read newer posts?
Find us on Medium.

Medium