Vi skapar framgångsrika

Digitala produkter, tjänster och affärer

Vi tänker, leder, skruvar, analyserar, uppfinner, prövar, kodar, löder, designar… Ett brinnande intresse för teknik, design och kommunikation driver oss framåt i jakten på ny kunskap och nya utmaningar.

Om du redan har en idé om vad du ska göra kan vi jobba vidare med den. Annars tar vi fram ett lösningsförslag. Eller så jobbar vi fram något ihop.

Låt oss göra något fantastiskt tillsammans. Hör av dig till Per Sandström på mail, Skype eller telefon.

Social

Samhällsengagemang

Vi ska bidra till en bättre om mer rättvis värld. Under åren har vi gjort ett flertal pro bono-projekt samt donerar regelbundet pengar till olika organisationer. Hur vi jobbar med CSR.

Tech

Vår teknikstack.

Vi är experter på Ruby on Rails och blandar även in Ember, Go, Node.js, Middleman samt WordPress beroende på vad som är bäst för varje projekt.
Spana även in vår tech radar.

Kong

There's no business like snow business

The Kong Initiative är ett sidoprojekt vi driver där vi säljer stora snowboards till hela Europa.

Work

Jobba hos oss

Vi har inga lediga tjänster i nuläget. Men om du tycker att vi bör känna till dig ändå, skicka oss ett mail. Mer information om hur det är att jobba här.

Share

Vi älskar att dela med oss

Om det är möjligt att bryta loss och generalisera kod vi tar fram så ser vi gärna att vi får göra detta i form av olika öppen källkods-projekt (inklusive denna sajt). Vi har även valt att publicera vår manual som beskriver hur vi jobbar rent praktiskt.