Digitala tjänster från Kollegorna

Oavsett om du arbetar i en etablerad verksamhet eller ska ge dig ut på okända äventyr, hjälper vi dig att planera, utveckla och sjösätta dina digitala idéer.

Vi erbjuder

 • Strategi

  Tillsammans identifierar och analyserar vi dina målgruppers behov och drivkrafter och matchar dem med dina affärs- och verksamhetsmål. I arbetet med digital strategi ingår förstås också att mäta och följa upp våra insatser.

 • Analys

  Tillsammans med våra kunder arbetar vi datadrivet och fattar beslut baserat på verkliga insikter. Det handlar om att mäta hur en tjänst används, men också att hela tiden följa upp och förbättra.

 • Utveckling

  Vi bygger digitala produkter i alla skalor, med de bäst lämpade verktyg och tekniker som behövs och hjälper till att publicera och underhålla dem.

 • Design

  Vi tar fram och designar gränssnitt som människor kan och vill använda. Från tidiga koncept i skisser, över prototyper som man kan klämma och känna på - till färdiga produkter.

  Läs mer
 • Identitet

  Vi hjälper dig att hitta ditt varumärkes unika tonalitet och visuella uttryck.

Kontakta oss gärna!

Vet du inte hur du ska komma vidare med dina digitala planer? Oroa dig inte, hör av dig till oss så tar vi reda på det tillsammans.

New Business

Per Sandström
Head of Strategy, Partner
per@kollegorna.se
070-242 07 50

Allmänna frågor

info@kollegorna.se
08-26 09 06

Kontor och postadress

Slussplan 11,
111 30 Stockholm